Affiliatevillkor

Vårt affiliateprogram är gratis och tillåter dig som privatperson, företag eller bloggare att generera intäkter genom att sprida länkar som marknadsför produkter på prositbokhandeln.se bland vänner och bekanta på nätet. 

All försäljning som kommer från din unika spårningskod kommer du att få affiliate-provision för. Provisionen ligger på 10%.
 
Provision kan utbetalas månadsvis eller när man kommer upp i en viss summa enligt överrenskommelse. Provisionen kan utbetalas som ett presentkort för att köpa produkter hos oss eller som pengar till ditt bankkonto, plus- eller bankgiro samt via Payson.
 
När du blir affiliate får du prositbokhandelns enkla affiliate-guide så att du snabbt och lätt kan komma igång om du inte redan vet hur du ska göra.
 
Om du är privatperson kommer vi hantera inbetalning av skatt och arbetsgivaravgifter för dig, därefter sätter vi in resterande på ditt konto. Om du är företagare får du pengarna plus moms. Glöm inte att skicka in giltig F-skatt Sedel när du ansöker om att bli Affiliate som företagare. Maila oss på kundservice@prositbokhandeln.se.
 
Prositbokhandeln förbehåller sig rätten att när som helst förändra villkoren för affiliates. Det åligger Affiliaten att hålla sig ajour med gällande avtal. 

 

Copyright 2012 Prositbokhandeln