Köpvillkor

Följande villkor gäller Patric Nilsson Holding AB:s (nedan kallat Prositbokhandeln) försäljning. Patric Nilsson Holding AB innehar F-skattsedel.

Prositbokhandeln säljer böcker via nätet till privatpersoner och företag i hela sverige. För att handla hos oss måste du vara myndig. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor & att vi registrerar ditt namn och personnummer eller organisationsnummer i vårt kundregister.
 
Beställning
Böcker beställs här på vår hemsida på nätet. Om du får problem skickar du e-post till oss, så hjälper vi dig. En beställning är genomförd när du fått en orderbekräftelse från oss. Vi garanterar dock inte att vi omgående kan leverera alla de titlar du beställt. Är någonting slut i lager meddelar vi dig status via mail. Prositbokhandeln reserverar sig mot slutförsäljning av beställd produkt.
 
Betalning
Du betalar enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Läs mer om Payson här: www.payson.se 
 
Priser
Priserna på våra varor anges i svenska kronor inklusive moms. Momsen är 6% för alla böcker och ljud-böcker på skiva.
 
Kunduppgifter
För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska. Dessa uppgifter används för betalning och för att vi ska kunna skicka varan till dig som kund. Vi lagrar dina uppgifter men använder dem inte till något annat än det som rör beställningen.
 
Kundservice:
E-post: me@patricnilsson.se
 
Ångerrätt
Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Du skickar ett mail till oss på me@patricnilsson.se märkt "retur" med faktura/följesedel samt skickar varan till oss per post på adress Patric Nilsson Holding AB, Trädgårdsgatan 30, 522 31 Tidaholm. Det viktigt att du även här bifogar en kopia på din faktura/följesedel eller ett brev där ditt namn, din adress och ditt ordernummer står så att vi vet vad returen gäller. Pengarna sätts automatiskt tillbaka på kortet efter att vi mottagit returen.
 
Reklamationer
För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss på me@patricnilsson.se och märkt "reklamation". Då får du instruktioner för att skicka tillbaka boken på vår bekostnad. Vill du ha en ny bok skickar vi en ersättningsbok utan extra kostnad och om du vill ha pengarna tillbaka sätter vi in dem på ditt konto inom 30 dagar.
 
Övrigt
Prositbokhandeln äger inte rätt att ändra villkoren efter att du gjort din beställning. Har du klagomål, önskemål eller andra funderingar är du välkommen att kontakta oss på me@patricnilsson.se
Copyright 2012 Prositbokhandeln